Mine Digte:


Jeg fandt ud af, at jeg havde et behov for at skrive nogen ting ned nå tingene ligesom blev for overvælvende for mig. Derfor begyndte jeg at på min egen måde at skrive nogle små digte. Dem man finder herunder er alle sammen nogen jeg har skrevet i år. Jeg er meget glad for at høre hvad folk siger om dem. Så hvis du har løst til at komme med din kommentar så skriv til mig

Jeg har været nød til at dele mine digte lidt op, efterhånden som de dukker op i mine tanker og nedfælles på noget.

Men Velkommen til mine digte og min verden:
Det gamle hus og Det gamle hus revideret.

Livet universet og alt det:
Syntes du ikke det er på tide at se lidt på et træ? Eller hvad ville en gammel eg dog sige hvis den kunne. Tiden viser os en masse billeder og giver os utrolige mange glæder og sår. En gang imellem står man bare der ved havet og ved ikke lige hvor man er henaf, og så afligevel. Måske går man bare på jagt derude, uden at vide hvad man finder, måske noget man ikke lige troede at man kunne finde.

Livet har for mig været en underlig fisk, ikke helt som andre og så afligevel. Jeg har fået mig en dejlig datter, Cecillie, som der har været en del tanker om. Som da jeg fløj over hende på vej til U.S.A.

Jeg havde en gang en dejlig veninde Karin, jeg har skrevet en del digte om det forhold vi havde. Dels for at vise det for andre og for at vise det overfor mig selv. Jeg var så heldig at jeg nåede at hilse på hende RL, og vi fik da lavet et par digte sammen. Jeg vil ihvertfald ikke påstå at begge to er mine. De hedder tomme tanker og tomme tanker, men handler om to forskellige ting. Læg mærke til dagen de er lavet.

Jeg har tre små digte som jeg har lavet. Det er et om tårer, et om at mødes, kort om mit liv

Livet universet skal også lige have en omgang i mine ord. Ordene og tankerne kører for fuld tryk og så afligevel.Back to the Home